12.3.2018

Mitäs me hamstraajat? (Kosmetiikkaostoksia)


Moikka, Marianne täällä kirjottelee tällä kertaa! Alkuvuodesta on tullut tehtyä aika paljon kosmetiikka ostoksia, tarpeellisia ja vähemmän tarpeellisia :D Ajateltiin nyt esitellä niitä vähän :) 

Dior Forever Undercover & Nivea Men After Shave Balm
Nivean After Shave Balm tuli ostettua primeriksi kokeiluun. Sitä on kehuttu ympäri nettiä ja täytyy myöntää, että vähän epäilytti aluksi. Mutta se oikeasti toimii primerina tosi hyvin! Se on myös ison kokonsa takia riittoisampi, kuin perusprimerit, mutta myös halvempi. Maksoi muistaakseni 7,50€, kun normi primerit maksaa ainakin 9,90€. Suosittelen kokeilemaan, ollaan molemmat tykästytty tähän! 


Sari esittelikin jo tässä postauksessa Diorin Forever Undercover- meikkivoidetta. Edelleen on kuulemma toiminu loistavasti, eli oli ostamisen arvoinen!

L´oréal Paris True match minerals- puuterimainen meikkivoide
Mun on jotenkin tajuttoman vaikea löytää hyvä puuteri. Toi 'skin improving' kuulosti mun korvaan hyvältä, ja tuli sitten ostettua tää L´oréalin mineraalipuuteri. Harmi vaan, etten selkeästi osaa lukea. Toi on tosiaan (pikaisen googlettamisen jälkeen) puuterimainen meikkivoide :-) Oon miettinytkin, että miksi tää ei vaan toimi mulla, vaan saa mun ihon näyttämään liian kiiltävältä... Kuvauksessa lukee kyllä, että tän ois tarkotus vähentää kiiltoa, mutta tää ei kai vaan sit sovi mun iholle. Pitää kyllä kokeilla vielä ihan meikkivoiteena, jos toimisi paremmin sillä tavalla :D Onko tää toiminut muilla hyvin?

NYX Cosmic Metals (Crystalized Metal) - lip cream & Soft Matte lip cream
Melkein aina kun käydään Emotionissa, niin mukaan tarttuu vähintään yksi (yleensä NYX:in) huulipuna. Mun on tehnyt mieli kokeilla noita Cosmic Metal- huulipunia jo hetken niin tollanen kiva oranssihtava/nude sävy tarttu matkaan. Tykkään ite tosi paljon tosta sävystä! Toi pikkunen Soft Matte lip cream tuli kaupan päälle :D


Lisää oranssihtavaa sävyä löytyy myös näistä NYX:in glitteristä ja toisesta Soft Matte Lip Creamista (näyttää tosin kuvassa paljon punaisemmalta?). Glitteriä ja glitter primeria taisin jo esitellä meidän Jumbo/Flamingo-reissun postauksessa, käykäähän vilkasemassa jos ette oo vielä nähny ;)

Lumene Nordic Girl Full Brows Eyebrow Pencil & Maybelline Tattoo Brow Gel Tint

Lancôme Hypnose Doll Eyes- ripsiväri & NYX badunkadunk- ripsiväri

Kulmille ja ripsille on myös muutamat tuotteet tullut hankittua. Oon varsinki erityisen rakastunut tohon Tattoo Brow- tuotteeseen! Nopeuttaa kummasti aamuja kun ei tarvii välttämättä meikata ollenkaan, kun kulmat on jo valmiina. Mä voin ihan hyvin mennä ulos meikkaamatta muuten, mut kulmat on pakko olla :D Lancômen Doll Eyes- ripsari on ihan hyvä, joskin ei ihan niin ihmeellinen, kuin ehkä hinnan takia oletin sen olevan. Tykkään sen harjasta kyllä aika paljon! Sari taas on tykästynyt Nyxin Badunkadunk- ripsariin (ihan mahtava nimikin kaiken lisäksi :D)

Maybelline Master Prime Anti-Redness Primer & NovAge Pore and Line perfector
Meikkipohjatuotteiden ostaminen tuntuu olevan ainakin mulle jonkinlainen ikuisuusprojekti ja siksi niitä onkin tullut hamstrattua paljon. Mikään ei tunnu täydelliseltä. Nuo primerit on tullut ostettua ennen sitä aikaisemmin hehkuttamaani After Shave Balmia, ja vihreää olenkin käyttänyt ihan ahkerasti, koska mun naama punottaa tosi usein ärsyttävästi... Mulla on myös laajentuneet ihohuokoset, joten sitä varten tuli hankittua Oriflamen alennuksesta tuo Pore & Line perfector. Sitä ei ole tullut käytettyä ihan yhtä ahkerasti, lähinnä tuon Nivean tuotteen takia. Pitäisi kuitenkin ottaa se aktiivisempaan käyttöön!

The One Everlasting Foundation & Lumene Nordic Chick CC Color correcting pen
Meikkivoide on yksi pahin osa mun ikuisuusprojektia... Mikään ei vaan tunnu sopivan täydellisesti ja siksi niitä tuleekin ostettua liikaa kun kaikkea pitää kokeilla :D Tuo The One:n meikkivoide ei onneksi kakkuunnu mun iholla, niinkuin monet muut meikkivoiteet tekee, mutta se ei oo hirmu peittävää. Se sopii kuitenkin sellaiseen perusmeikkiin, jos iho on muuten ihan hyvässä kunnossa. Tai sitten vaan pitää laittaa muutama kerros sitä, niin johan peittää!

Lumenen Nordic Chick CC Color Correcting Pen (hitto mikä nimihirviö :D) on ollut Sarin kokeilussa, ja toiminut hyvin. Sari kosmetologi-opiskelijana osaa aina paljon helpommin löytää itelleen sopivat tuotteet. Sen takia munkaan ei tarvi enää miettiä mitä mun pitäisi ostaa kun Sari osaa neuvoa, muuten luultavasti ostaisin AIVAN vääriä tuotteita...

Makeup Revolution Iconic Lights & Contour- paletti & KICKSin ovaalisivellin
Viimeisinä, muttei vähäisimpinä on Makeup Revolutionin highlighter- ja contour-paletti, ja Kicksistä Sarin ostama ovaalisivellin. Tuo paletti löytyy meiltä itseasiassa tuplana, kun se sopii tosi hyvin meille molemmille. Täytyy kehua erikseen Makeup Revolutionin highlightereita, ihan törkeen hyvä pigmentti, ja tyyliin kaikki tuotteet maksaa yleensä vain 10-15€. Makeup Revolutionin tuotteet on just lisätty joidenkin Prismojen valikoimiin, kannattaa käydä tutustumassa! ;)

Siinä kaikki tällä kertaa! Oon kyllä aika varma, että unohdin pari tuotetta, mut ei se mitään. Kosmetiikka tuotteita saa olla koko ajan ostamassa, nytkin on muutamiakin tuotteita mitä pitäisi käydä hakemassa :D Oliko tässä tuotteita, joita te ootte kokeillu?

-Marianne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti