12.2.2018

Estée Lauder Double Wear VS Dior Forever Undercover

Sari tässä moikka! Pitkästä aikaa oon kirjottelemassa tänne. Koulu, työssäoppiminen ja oma työ on vaatinut aika paljon aikaa, etten oo yhtään edes kerennyt miettimään blogia (onneks Marianne on hoidellu sitä puolta :D ) Nyt vihdoin ja viimein päätin tulla kertomaan mun kokeilusta kahden suositun meikkivoiteen kanssa. Sain mun työssäoppimispaikasta näitä molempia testiin joten let's start! Ja pahoittelut kuvien laadusta, sillä jouduin hoitamaan puhelimen kameralla kuvailut.

    

Tässä ihan ensimmäisenä kuvaa mun täysin meikittömästä ja muokkaamattomasta naamasta. Mulla puhkesi viime kesän lopussa paha akne leukaperiin, joka välillä pysyy todella rauhallisena, mutta muun muassa näinä testipäivinä iho oli poikkeuksellisen pahassa jamassa. Mulla oli todella suuret odotukset molemmille meikkivoiteille, sillä peittävyyttä tässä ihon tilassa ei voi olla liikaa. Plussaa tietysti on se, että meikkivoide hengittäisi eikä tukkisi ihohuokosia. 

Estée Lauderin Double Wear on paljon puhuttu ja suosiota saanut peittävä meikkivoide, joka lupaa pysyvänsä koko päivän muuttumattomana kasvoilla. Meikkivoidetta kuuluu laittaa vain pieni määrä kerrallaan yhteen osaan kasvoista, sillä se täytyy levittää nopeasti ennen meikkivoiteen asettumista. Esimerkiksi jos laittaisit pieniä pisteitä ympäri kasvoja, viimeiset pisteet suurella todennäköisyydellä ehtisivät "kuivahtaa" sellaisenaan kasvoille, ennen kuin saat niitä levitettyä. (c)
Itse kokeilin Double Wearia sävyssä 1N2 ja aika hyvin lähenteli omaa kasvojen väriä. Alle laitoin Isadoran Face Mist -pohjustussuihketta sekä NYXin peiteainetta pahimipiin ihovirheisiin. Näiden jälkeen laitoin Double Wearin, ensin vuorotellen posket ja leuan sekä viimeisenä otsan.  Meikkivoide tosiaan täytyi levittää nopeasti mutta ja levittyi nätisiti iholle, mutta työstettävyydelle ei jäänyt aikaa. 
Tässä tosiaan kuvat levityksen ja puuteroinnin jälkeen. Laitoin meikkivoidetta vain yhden kerroksen, joten siihen nähden peittävyys on hyvä. Normaalisti edullisempien voiteiden kanssa saa laittaa kahdesta kolmeen kerrosta meikkivoidetta, että päästäisiin edes lähelle tätä tulosta. Kuvista myös huomaa värieron kaulaan, eli astetta vaaleampi olisi sävy saanut olla. Onneksi myöhemmin lisätyt varjostukset pelastivat tilanteen, eikä eroa sen koommin huomannut.


Tässä vielä kuvaa koko pohjasta. Eli normaalikuvissa iho näyttää tosi tasaiselta, mutta läheltä katsottuna erotti ihon epäpuhtaisuudet, mutta niitä nyt onkin vaikemapi kokonaan peittää ilman kilon pakkelikerrosta kasvoilla.

Kasvot neljän tunnin päästä meikkivoiteen levityksestä.

Pidin Double Wearia kasvoilla n. 12 tuntia, johon sisältyi työssäoppimispäivä ja pientä illanistujaista. En tiedä oliko mun iholla poikkeuksellisen rasvoittuva päivä, mutta neljän tunnin päästä levityksestä, meikkivoide oli jo hieman tummentunut kasvoilla ja pieni puuterin lisäys ei olisi ollut pahitteeksi. Mutta tosiaan, kun oli testipäivä niin en mitään lisäillyt pitkin päivää, vaan halusin nähdä todellisen tuloksen sen toimivuudesta.

Mulla ei jostain syystä ole kuvaa siitä kun 12 tuntia oli tullut täyteen, mutta meikkivoide oli pysynyt  muuten samassa jamassa kuin edellisen kuvan oton aikaan, mutta näpyt oli "muhineet" voiteen alla ja iho tuntui todella rasvaselta. En oo kuullut vastaavaa muille käyneen kyseisen meikkivoiteen kanssa, mutta mulla se teki näin pitkän päivän päätteeksi.

Yleisesti ottaen tykkäsin voiteesta paljon, ja toisena kokeilupäivänä toimi ihan normaalisti, ilman ihon tukkimista tai tummumista. Joten veikkaan, että mun iholla oli vaan extra huono päivä tuolloin, kun otin kuvia :D 

Voisin suositella voidetta enemmän ehkä rasvoittuvalle iholle, jossa ei hirveästi epäpuhtaisuuksia ole, vaan halutaan enemmän peittää aknearpia tai muita "pintavirheitä" ja halutaa pysyvyyttä meikkivoiteelle. Mm. Marianne kokeili mun jälkeen tätä meikkivoidetta ja hänellä se toimi ja pysyi hyvin koko päivän muuttumattomana.
Seuraavana vuorossa olisi Diorin uutuus meikkivoide; Diorskin Forever Undercover. Kyseinen meikkivoide ei siis ole ollut markkinoilla pitkään, ja jäljittelee samaa ideaa kuin Double Wear; 24h pysyvyys ja hyvä peittävyys.

(c)
Testissä mulla oli sävy 020 ja oli kyllä nappivalinta! Undercoverin otin testiin kun olin sunnuntaivuoron töissä ja voide sai olla kasvoilla yhteensä n. 9 tuntia. Suihkasin tässä myös alle Isadoran pohjustussuihketta ja pahimpiin kohtiin heitin peiteaineet. Tässä kuvat suoraan meikkivoiteen ja puuterin levityksen jälkeen. Undercover oli todella helppo ja nopea levittää, voidetta pystyi vielä hetkeen myös työstämään levityksen jälkeen ennen sen asettumista. Itse koin parhaaksi laittaa voidetta suoraan beauty blenderiin ja siitä taputtelin kasvoille sitä tahtia, mitä voidetta kerrallaan riitti. Tässäkin laitoin vain yhden kerroksen meikkivoidetta ja olen tyytyväinen mihin se pystyi.

Tässä n. 2 tunnin päästä levityksestä ennen työvuoron alkua. Pysynyt hyvin paikoillaan vaikka kävelin ulkona ja naama oli hupun karvareunuksen peitossa. 


Tässä n. 7 tunnin päästä levityksestä ja työpäivän jälkeen. Väri pysynyt samana (!!) mutta hieman jo "sulanut" paikoiltaan. Pienellä puuterin lisäyksellä olisi sen saanut korjattua joten eipä se ole maailmanloppu. Iho tuntui kevyeltä ja sai hengittää koko päivän. Jatkossa oon laittanut Undercoverin alle myös vihreetä peiteainetta, niin pohja on ollut vielä peittävämpi, sillä punoittavat kohdat on saatu piilotettua.

Pakkauksista ei mulla nyt hirveesti oo sanottavaa, kuin että Estée Lauderilla taitaa olla pumppupullo, mikä on aina kivempi käyttää kuin tämä Diorin puristettava malli, sillä aamusin tuppaa nää puristusvoimat käynnistyvän hitaammin, mutta pärjätty on. Hintaluokkakin on molemmissa sama 50-55e (30ml) mikä ei mun mielestä oo paha hinta, miettien peittävyyden tasoa verrattuna määrään jota kasvoille tarvitsee käyttää.

Mulla oli Double Wearista suuret odotukset, mutta mun sielu kyllä kuuluu tän jälkeen uutuudelle; Diorin Undercoverille. Ehdottomasti. (Kävin sen jo tosiaan kaupasta ostamasta että hupsis ja toiminut on!)


Toivottavasti tästä postauksesta oli hyötyä jollekin, joka on miettinyt ostavansa jomman kumman meikkivoiteista. Muistakaa, että voitte aina pyytää kosmetiikkaliikkeistä testiin pienen määrän voidetta, jotta pääsette kokeilemaan sopiiko se teidän iholle :) Näitä kumpaakaan en lähtisi suosittelemaan jos on todella kuiva iho, mutta molemmista meikkivoidesarjoista löytyy myös kevyemmät versiot joita lähtisin sitten miettimään ;) 

Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia, joten ootteko Te kokeillu kumpaakaan näistä ja miten on teidän kasvoilla toiminut? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti