27.4.2018

TEEN TOP @ NOSTURI



Hellurei!  Meidän viime sunnuntai meni hauskoissa tunnelmissa, kun lähdettiin seikkailemaan Helsinkiin, koska meillä oli liput illalla Nosturilla pidettävään Teen Topin keikalle. Teen Top on  etelä-korealainen poikabändi, jota varsinkin Sari on kuunnellut jo monta vuotta.


Helsinkiin kun päästiin, niin suunnattiin heti ensimmäisenä Forumin O'Learysiin syömään. Aina kun ollaan Helsingissä, niin vaikka hetken mietittäisiinkin että mihin tällä kertaa mentäisiin syömään, niin O'Learys kyllä aina vie lopulta voiton. Siellä on niin rento meininki, mukavat tarjoilijat ja super hyvää ruokaa!





Syömisen jälkeen kierreltiin hetki Forumissa, koitettiin etsiä mulle kevät/kesätakkia. Ei kuitenkaan oikein löytyny mitään sopivaa, mä luulen että etin jotain sellasta takkia, jota ei ole olemassakaan :D Sen jälkeen nähtiinkin Annaa ja Sirjaa, paria meidän kaveria, joita ei niin usein tuu enää nähtyä. Sirja lähti melkein saman tien keikkapaikalle jonottamaan (VIP-lipun kun oli ostanut ;D), mutta Annan kanssa käytiin kahvilla Espresso Housessa, joka on toinen luottopaikka Helsinki-reissuilla. Oli kiva vaihtaa kuulumisia, toivottavasti nähdään seuraavan kerran vähän nopeemmin :)




Kahvien jälkeen kello alkoikin lähestyä kuutta ja me alettiin hipsiä kohti keikkapaikkaa, eli Nosturia. Sen verran pitkällä se on keskustasta, ettei kyllä jaksettu kävellä sinne. Ratikalla mentiin siis, ja sen kyydissä kun huristeltiin, iski yhtäkkinen väsymys. Muistettiin kuitenkin onneks jäädä pois oikeella pysäkillä :D






Nosturille kun päästiin, käytiin pikaisesti moikkaamassa Sirjaa VIP-jonossa. Saatiin kuulla, että sisäänpääsy myöhästyy jonkin verran, mikä ei oikeastaan meihin hirveästi onneksi loppujen lopuksi vaikuttanut. Me oltiin alusta asti päätetty, ettei stressata jonottamisesta ja paikoista, vaan lähdettiin keikalle vaan nauttimaan hyvästä musasta. Sen takia ei edes oltu haettu jonotusnumeroita ja voitiin rauhassa käydä vielä hakemassa kahvit Nosturin viereiseltä huoltoasemalta. Vitsailtiinkin siinä, ettei me vanhukset enää jakseta valvoa näin myöhään ja jonottaa keikalle koko päivää :D



Loppujen lopuksi kun päästiin sisään, niin mentiin suosiolla ihan taakse, jossa näytti vielä mukavan tyhjältä. Löydettiinkin sieltä nurkka, josta näki lavalle tosi hyvin! Siellä reunalla oli sellanen koroke, jossa seistiin koko keikan ajan, niin ei ollut mitään ongelmia lavalle näkemisen kanssa :D Siinä sitten poikia odotellessa otettiin muutamat selfiet ja kuva lavasta, joskin se jäi vähän blurriksi kun toi teksti oli animoitu...


Keikassa oli se yllättävä puoli, että kuvaaminen oli sallittu! Se oli toisaalta ihan kiva juttu, mutta toisaalta ärsyttävä, koska sitten siellä totta kai oli näitä, jotka kuvasi koko keikan alusta loppuun. En olis halunnu olla näiden takana, tosi kiva kattoa keikkaa toisen puhelimen ruudun läpi :-)

Olihan se itekin kuitenkin pakko parit kuvat räpsästä muistoksi. Hirveen HD-laatusia kuvia ei sieltä takaa tietenkään saanut, mutta kun vertaa siihen, miten kaukana me lavasta oltiin, niin pakko kyllä kehua mun uuden puhelimen (Honor 9) kameran laatua!

Kaiken kaikkiaan keikka oli aivan loistava! Teen Topin pojat on ihan törkeen hyviä tanssijoita ja laulukin oli ihanan kuulosta! Lähes kaikki lempparibiisitkin soitettiin, joten propsit siitäkin ;) Iso kiitos Teen Topille, toivottavasti nähdään vielä joskus uusiksi!

Ootko sä käynyt keikoilla viime aikoina? :)

-Marianne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti