10.6.2017

Summer Bucket list 2017


Heippa! Olihan se meidänki pakko kirjoitella näin kesän alun kunniaksi vähän ämpärilistaa :D Pari viime kesää on menny vähän ehkä tylsissä merkeissä (osittain huonojen säidenkin takia), niin aateltiin että jos tää vähän motivois nauttimaan kesästä! (Toivotaan että säätkin tänä vuonna suosis!)



1. Käy Sääksissä. Sarin äidillä on asuntovaunu Sääksin karavaanialueella ja itseasiassa tää tavoite tuli jo täytettyä tällä viikolla kun oltiin yötä siellä. Oli ihanaa syödä grilliruokaa ja ottaa aurinkoa ja oltiin jopa villejä ja käytiin jo heittämässä talviturkkikin pois ;)

2. Käy Linnanmäellä. Ei olla kumpikaan käyty muutamaan vuoteen Lintsillä, joten nyt ois kyllä taas korkee aika käydä! 

3. Hanki OIKEASTI kunnon rusketus. Olis kiva edes joskus näyttää siltä että on oikeasti ollutkin ulkona kesällä. Itellä on tapana vaan palaa auringossa ja Sari on usein ollut töissä kaikkina aurinkoisina päivinä niin toivotaan että tänä kesänä onnistuis kunnollinen rusketus :D

4. Vietä koko päivä rannalla. Tämä edesauttais myös edellistä tavotetta ;)


                


5. Maista vähintään kolmea uutta jäätelömakua. Jäätelöhän kuuluu kesään ja vois olla välillä villi ja maistella uusiakin makuja, niitä kun tulee joka kesä roppakaupalla lisää!

6. Käy minigolfaamassa. Ihan meidän lähellä on minigolf-rata ja olis kiva käydä siellä pelailemassa. Kerran me käytiin sitä jo testailemassa, mutta olis kiva käydä toistekin :)

7. Vietä aikaa mökillä. Mun vanhemmilla on kesämökki Luvialla ja ei oo moneen kesään tullu käytyä siellä. Olis kiva pitkästä aikaa viettää kesää siellä :)




8. Syö paljon mansikoita! Ei kai tätä tarvii sen paremmin selittää, mansikat on herkkua :D

9. Tee erilaisia smoothieita. Raikkaat smoothiet on hyvä vaihtoehto karkeille sun muille herkuille varsinkin kesällä.

10. Vietä aikaa perheen ja kavereiden kanssa. Ei oo mitään mukavampaa kuin hengata kavereiden ja/tai perheen kanssa ja kesällä siihen on onneksi aikaa.


Nonii, siinä olis muutama! Kattellaan sitten syksyllä että mitkä tavoitteista tuli toteutettua ja mitkä ei :)

-Marianne-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti