5.2.2018

Täydellinen viikonloppu!



Hellurei! Me oltiin Sarin loman kunniaks viikonloppuna viettämässä laatuaikaa Sokos Hotel Flamingossa Vantaalla. Oltiin suunniteltu tää reissu jo joskus ennen joulua ja tuli muuten tarpeeseen! Lähdettiin perjantaina jo pari tuntia ennen huoneeseen pääsyä, jotta kerettiin käydä ennen sitä syömässä. Hetki piti miettiä, että mikäs Jumbon ruokapaikoista valittaisiin, mutta päädyttiin lopulta Chicos'iin, koska se oli mun lempiravintola nuorempana ja lista näytti Sarinkin mielestä hyvältä :D Ja tosi hyväähän ruoka siellä olikin! 

En oo muuten hirveesti maistellu bataattiranskalaisia, mutta nyt maistoin ja oli törkeen hyviä!



Syömisen jälkeen päästiinkin jo kirjautumaan sisään hotelliin ja huoneessa odotti viinipullo valmiina, aa että <3 Päätettiin kuitenki jättää pullon avaaminen illemmalle, koska oli vielä melko aikaista. Päätettiin sit lähteä mieluummin shoppailemaan :)
Elämässä ei voi koskaan olla liikaa glitteriä ;)
Löydettiin Kicksistä pari ihanaa palettia Viva La 'Diva- merkiltä, jota ei olla ennen kokeiltukaan. 



Käytiin myös Arnoldsissa! Mä en ollutkaan ennen käyny, ja oli muuten helekutin hyvää!


Jälkiruoka-margaritat!

Lauantai-iltana käytiin Flamingon Amarillossa syömässä ehkä maailman tuhdein ateria, tuntuu että oon vieläkin täynnä siitä :D Tuli taas todistettua, että Amarillossa on aina hyvä palvelu, sekä parhaat ja mukavimmat työntekijät, oli kaupunki mikä hyvänsä! Oikeesti, en oo varmaan vielä yhdessäkään Amarillossa käyny, missä ei olis ollu super-mukavia tarjoilijoita :D


Seuraavana aamuna meitä tervehti meidän kahdeksannen kerroksen hotellihuoneessa tällainen auringonnousu. Kiitos paljon Sokos Hotel Flamingon työntekijöille, meillä oli mahtava viikonloppu! 

Ps. Postauksen alussa olevalla My Day-videolla näkyy tunnelmia meidän lauantai-päivästä, käykäähän kattomassa ja tykkäämässä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti