26.12.2017

Ei menny ihan niin ku Strömsössä


...nimittäin toi joulukalenteri homma loppua kohden :D Päivät vaan huiteli ohi eikä inspiraatiota tullut, olis pitäny suunnitella loppuun asti koko homma aikaisemmin. Ei voi kuitenkaan mitään, ens vuonna kokeillaan uusiksi!

Meidän joulupöytään tehtiin tänä jouluna dumplingseja :D Oli superhyviä!


Joulu sen sijaan on menny tosi mukavasti! Saatiin kaikki menemiset suunniteltua hyvin ja päästiin käymään kaikkien sukulaisten luona. Jouluruokakin on maistunu tosi hyvin ja johan sitä on syötykin tässä parin päivän aikana! Tänäänkin ollaan menossa vielä enon perheen luokse syömään vähän lisää :D Sari tosin jouduttiin viemään kotiin jo eilen kun sillä on tänään töitä :/




Tämän päivän jälkeen joulu alkaakin sit olla paketoituna (heh heh!) ja voidaanki alkaa odottelemaan uutta vuotta! Meillä ei vielä mitään sen kummempia suunnitelmia ole, mutta Henna kyllä luvattiin napata mukaan ihan sama mihin mennään ja mitä tehdään >:D En oo yleensä uutena vuotena tehny mitään sen kummempia lupauksia, mut nyt oon kyllä suunnitellu tekeväni ainaki muutaman. Niistä vielä ehkä lisää myöhemmin :)

Junassa konduktöörit jakeli karkkeja matkustajille :D Oli muuten superhyviä!


Ei mulla oikeastaan mitään sen ihmeellisempää tällä kertaa ollut, ajattelin vaan tulla vähän kirjoittelemaan että täällä ollaan, vaikkei loppuja luukkuja blogiin ilmestynytkään :D Hups.

Miten teillä on joulu sujunut? Entä onko jo suunnitelmia uudelle vuodelle? :)

2 kommenttia:

  1. Turhaan ei kannata stressiä joulukalenterista ottaakaan, onnistuu jos onnistuu <3 Sun joulu vaikuttaa menneen mukavasti! Pitäisi testata noita dumplingseja :)

    http://erelkee.blogspot.fi/

    VastaaPoista