4.9.2017

Elokuu ohi, tervetuloa syksy!


Moikka! Mitenkäs teillä on lähteny syksy käyntiin? Me ollaan molemmat erittäin tyytyväisiä siihen, että syksy on vihdoin alkanu! Ollaan haettu jo alhaalta meidän syys-/talvivaatteet koska ollaan ihan liian innoissamme college-/villapaita-säistä!

Syksyn alkamisen myötä alkoi myös meidän molempien opiskelu. Sarilla alkoi jo elokuun puolessa välissä kosmetologikoulutus ja ite aloitin viime maanantaina tradenomiopinnot. Pakko myöntää, että silloin sunnuntaina jännitti aika paljon, mutta nyt on suurin jännitys ja pienimuotonen hämmennyskin jo laantunu (ainaki vähän :D). Tästä se lähtee! Ja nyt kun opiskeluun alkaa taas tottua niin voi taas keskittyä bloggailuun, nyt kun se on vähän jäänyt koulujännityksen ja myös osittain inspiksen puuttumisen takia :/

Anyway, elokuussa tuli otettua paljon kuvia, niin aattelin näiden pikakuulumisien lisäks tehä tässä samalla tällasen "Elokuu kuvina"- tyylisen postauksen :)



Onnistuin ekaa kertaa varmaan ikinä tekemään oikeesti nättejä ja kasassa pysyviä lettuja! Oli muuten hyviä ;)


Meillä oli kuun alussa eräs pikkumies (Sarin siskonpoika) yökylässä ja käytiin läheisessä puistossa leikkimässä :) 



Tehtiin päiväreissu Helsinkiin (bussimatka makso vaan 5e?!) ja käytiin shoppailemassa ja elokuvissa. Katottiin Itse Ilkimys 3 ja sen enempää spoilaamatta sanon vaan että rakastan sitä pahista. Niin paljon. Käytiin myös Espresso Housessa ja tilasin sen saman kana-mozzarella levainin minkä aina koska se on vaan NIIN hyvää etten ees halua kokeilla muuta (ehkä kyl pitäis seuraavalla kerralla...)





Helsingistä tarttui mukaan H&M:ltä tollaset hauskat juomamukit jotka vaan kutsu meitä niin paljon, ettei voitu olla ostamatta :D Victoria's Secretissä piti totta kai myös käydä ja sieltä ostettiin Ota kolme, maksa kaksi" - tarjouksella muutamat tuoksut ja voiteet. Ne on vaan niin taivaallisen tuoksusia etten ehkä kestä!





Mun oli tehny mieli juustokakkua jo varmaan pari viikkoa ja sain vihdoin sit aikaseks tehdä sellasen! Siitä tuli ihan hyvää, se ei ollu ihan yhtä ällönmakeeta ku yleensä. Hyvin se maistu myös Sarille ja Sarin äidille joka oltiin kutsuttu meille kahvittelemaan, kun ei yksin kehdattu syödä koko kakkua :D




Käytiin myös pikavisiitillä Tivoli Sariolassa ja Sari uskaltautu mun kanssa maailmanpyörään vaikka ei korkeista paikoista tykkääkään. Täytyy myöntää, että itseäkin otti vähän mahanpohjasta kun ei oo pitkään aikaan tullu niin korkeella oltua (tai yleensäkään huvipuistolaitteissa).




Oltiin oottamassa bussia ja taivas oli kivan värinen. 








Sarilla oli kuun lopussa synttärit ja koska ollaanhan molemmat aikuisia niin totta kai teemana oli Frozen! En muistanu ottaa ihan niin paljon kuvia ku alunperin aioin, mutta tässä nyt muutama kuitenkin! Oltiin kaikki pukeuduttu enemmän tai vähemmän Frozen-tyylisesti ja koristeltiin koko kämppä teeman mukaisesti. Kiitoksia vielä Sirjalle superhienosta ja herkullisesta kakusta! 




Ja sitten vielä lopuks koko kuun mahtava päätös! Meidän tilaama alkuainetaulukko-suihkuverho saapui yllättävän nopeesti postissa ja se on vaan niin huikee. Ja siis pakko selittää vielä että ei olla siis mitenkään sen ihmeellisemmin kiinnostuneita kemiasta (tai ainakaan mä en oo) mut ollaan suuria The Big Bang Theory- faneja ja siitä tää kyseinen suihkuverho ollaan bongattu :D


Toivottavasti teillä lähtee/on lähteny syksy ja mahdolliset opiskelut käyntiin mukavasti, nähdään seuraavissa postauksissa! :)


-Marianne-

2 kommenttia:

  1. Heippa! Kivoja kuvia. Tunnistin heti pienenmiehen jalat :D Teillä on ollut hienot synttäritarjoilut. Svenin papanat XD Mullakin ois Sarille kortti ja pieni lahja kunhan saisin tuotua ne. Mulla jatkuu opiskelu ensi viikonloppuna. Teidän uus suihkuverho on magee! Mä tarttisin sellasen. Siitä ois hyötyä mun opinnoissa jonkun verran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo haluttiin nähä vaivaa oikein kunnolla niihin :D Okei, täytyy kattoa että millon voitas nähdä sitten! Niinpä, kohta ollaan kemian mestareita XD Hyviä opiskeluja sullekin! :)

      Poista