16.8.2017

The Mr. Men & Little Miss Character Tag (Finnish)



Moikka, Marianne täällä taas! Tänään ois luvassa tällainen hauska kirja-haaste jonka Tecsiederp haastoi mut tekemään :) En oo viime vuosina paljoa lukenut, mutta oon nyt alkanu taas saada lukuintoa takas niin ehkä tää auttais siihenkin!

Haasten alkuperäinen aloittaja: Wonderfully Bookish



Will Grayson, Will Grayson- kirjasta Tiny Cooper- niminen poika. Se on niin symppis ja jotenki huikee hahmo, että naureskelin sen jutuille koko kirjan ajan (On muuten hyvä kirja, kannattaa lukea!)

Tähänki löytyy kaks vastausta, mutta sentään samasta sarjasta! Nimittäin Hermione Granger ja Luna Lovekiva/Lovegood Harry Potterista. Rakastan molempia hahmoja ja Luna on itseasiassa varmaan lempihahmoni koko sarjasta. Se on aina niin oma itsensä mitään häpeilemättä ja musta se on mahtavaa. Haluaisin olla enemmän niinku Luna <3


En nyt keksiny poikaa, joten Sunny Baudelaire Surkeiden Sattumusten Sarjasta. Sen hiljaisuus kyllä johtuu lähinnä siitä että se sattuu olemaan vauva joka ei osaa vielä kunnolla puhua... Sen puhe on lähinnä äännähtelyä, jota sen sisarukset jotenki sitten muka ymmärtää ihan täysin :D Anyway, tää hahmo ei paljoa puhu, mutta on silti aivan hulvaton ja sulonen :)


Musta alkaa tuntua että oon vaan lukenu muutaman kirjan... Mutta kuitenkin, Maura- niminen tyttö Will Grayson, Will Graysonista. En sen enempää spoilaa, mutta ai että on inhottava ihminen :| 


Tätä ei tarvinnu miettiä oikeastaan ollenkaan. Ron Weasley Harry Potterista. Sen jutut on hulvattomia kirjoissa ja niitä lukiessa  ei voi olla hymyilemättä! Vieläki ketuttaa kuinka monta hyvää juttua Ronilta oli elokuvissa otettu pois... Oh well.


Koska mainitsin jo Hermionen aikasemmin ni laitetaanpa tähän sitten Violet Baudelaire Surkeiden Sattumusten Sarjasta. Violet osaa rakentaa vaikka millasia koneita ja vehkeitä lähes mistä vaan. Se ei ehkä oo kirjaviisas, mutta se on pelastanu sisarukset sarjan aikana vaikka mistä pinteestä sen mekaniikantiedolla ja maalaisjärjellä. 


Se olis siinä! Haastan kaikki jotka vaan haluu tehä tän! Jos teette niin linkatkaa kommentissa, olis kiva nähä mitä muut vastailee :) 


-Marianne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti