29.5.2017

Pikakuulumiset: Ollaan elossa! / We're still alive!




Moikka! Blogissa on ollut nyt vähän hiljaiseloa ja mä (Marianne) tulinki nyt infoamaan teitä ja kertomaan että ollaan kyllä elossa eikä olla lopettamassa bloggaamista näin äkkiä :D

Niinku tossa jo aikasemmin mainittiinki ni me tosiaan muutettiin uuteen asuntoon ja se on ollu tän pikku tauon suurin syy. Tavaroiden raahaaminen, paikoilleen asettelu ja muidenkin asioiden järjestely on vieny niin paljon aikaa että ei olla keretty edes ajattelemaan blogia sen enempää. Sen takia päätettiin jättää tämän kertainen Perjantai K-popit-postauskin välistä ihan suosiolla.
Nyt ollaan kuitenkin saatu kämppä lähestulkoon valmiiks, vaan muutama ostettava pikkujuttu puuttuu, eli blogihommat jatkuu piakkoin taas! Aateltiin ensimmäisenä tehdä kunnon postaus just tästä meidän muutosta ja esitellä uus asunto. Sitä odotellessa siis... ;)

Ai niin ja vielä sen verran muita kuulumisia, että me ollaan molemmat päästy opiskelemaan! Mutta siitä postausta sitten myöhemmin :)


Hi! The blog has been a bit quiet for a little while now, and I (Marianne) came to tell you why. We are definitely still alive and not quitting blogging after such a short time :D

Like we earlier mentioned, we moved to a new apartment and that's the main reason for our absence.
Moving our things, putting them on their place and sorting out other things have taken so much time that we haven't had time to even think about blogging. That's why we decided not to do Friday K-popping- post this time. 
Now our apartment is ready though, there's just a few things we need to buy, so we will continue blogging shortly! First we're going to make a post about our move and give you a tour to our new apartment ;)

Oh yeah, and one new thing in our life: we both got into schools! But we'll tell you more about that later... :)


Eilen nautiskeltiin vähän viiniä muuton loppumisen kunniaks ;)

6 kommenttia:

  1. Toivottavasti muutto sujuu, ne kyllä vie aina voimansa ja sen jälkeen taas muistaa miksei halua muuttaa pois nykyisestä kodistansa :D

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvinhän se sujui! Toi on niin totta, varsinkin kun sitä tavaraa tosiaan löytyy niin niiden roudaamisessa menee ikuisuus :D

      Poista
  2. Oi oi, en malta odottaa asunnon esittely postausta :) Muutossa on kyllä aina iso homma, mutta on siinä yks hyvä puoli, että saa samalla heitettyä turhia tavaroita pois! Onnea uuteen kotiin ja myös opiskelupaikoista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, koitetaan saada se tässä parin päivän sisällä kirjoiteltua ku asunto alkaa olla valmis! Niinhän se on, tota tavaraa kun tosiaan aina kertyy :D Kiitos! :)

      Poista
  3. Onnea opiskelupaikkojen johdosta, hieno homma! : D

    VastaaPoista