15.5.2017

Our Weekend: 12.-14.2017

           


Moikka! Tässä olis meidän aikaisemmin lupaama video-kooste  meidän viikonlopusta! Oli tosiaan tavallista menevämpi viikonloppu, oltiin melkein koko ajan liikenteessä. 

Hi! Here's the video about our weekend! We had a busier than usual weekend, we were moving around all the time.





Perjantaina oltiin Helsingissä Apollo Live Clubilla järjestettävissä Company Rock- bändikilpailussa kuvaamassa ja kannustamassa Mariannen isän bändiä Dr. Papasia. Meno ja meininki oli mahtavaa ja semifinaalipaikkakin sieltä saatiin! 

On Friday we were at Apollo Live Club in Helsinki in a rock band competition named Company Rock. We went there to cheer on and film / take photos of Marianne's dad's band Dr. Papas. The atmosphere was awesome and the band got into the semifinals!


   

Rock-tapahtumaan kun mentiin niin piti totta kai tehdä myös astetta räväkämpi meikki! Molemmilla kuvissa huuliin on käytetty NYX:in Liquid Suede Cream Lipstick- huulipunaa, sävynä "Kitten Heels". Siitä on tullut ainakin Mariannen luottosävy, ja Liquid Suede-sarja on muutenkin molempien lemppari tällä hetkellä.

Since it was a rock-happening, we of course had to make ourselves look more like a rocker thhhhhan we usually do. Both of us are wearing "Kitten Heels" Liquid Suede Cream Lipstick by Nyx. It's especially Marianne's fav lipstick shade at the moment and both of our favorite lipstick brand all in all.





Käytiin soundcheckin ja kilpailun alun välissä syömässä Forumissa O'Learys- urheiluravintolassa. Ollaan Sarin kanssa käyty siellä jo muutamaan otteeseen ja todettu hyväksi niin suostuteltiin Mariannen vanhemmatkin kokeilemaan. Ja hyvin näytti ruoka maistuvan :D

In between the soundcheck and competition we went to eat at a sports restaurant called O'Learys in Forum. We've been there a few times with Sari and loved it so we made Marianne's parents go too. The food was really good and everyone liked it!


 Mariannen äiti joutui pitämään katseen poissa ravintolan lukuisista tv-ruuduista koska niissä pyöri juuri silloin mm-peli, mutta ei se mitään! 

O'Learysissä tuodaan pöytään aina ennen varsinaista ruokaa kulhollinen poppareita. On muuten hyviä!

Sitten siirryttiin takaisin Apolloon ja loppuilta menikin rock-bändejä kuunnellen ja kilpailun tuloksia jännittäen!

Then we went back to Apollo and the rest of the night went by as we listened to rock bands and waited for the scores!



Apollon servetit on muuten huikeita :D

Lauantai menikin vähän erilaisissa tunnelmissa. Käytiin jokavuotisessa anime- ja mangatapahtuma Hypeconissa. Se on pääsymaksuton tapahtuma Hyvinkäällä ja se tuntuu muuttuvan paremmaksi joka vuosi. Käydään yleensä siellä ihan nostalgiasyistä ja tällä kertaa saatiin jopa vähän inspistä cosplayn jatkamiseen (no, jatkamiseen ja jatkamiseen, eipä sitä ole paljoa harrastettu muuten kuin ajatuksen myötä) ja muutenkin veri alkaa vetää takaisin animen ja mangan pariin. Onko lähivuosina tullut hyviä uusia sarjoja, joita meidän kannattais sun mielestä vilkaista? Kertokaa kommenteissa jos haluutte suositella jotain :)

On Saturday we went to an annual anime- and manga convention called Hypecon. It's a free convention in Hyvinkää and it seems to get better every year. We usually go there mostly because of nostalgia and this time we actually got some inspiration to continue doing cosplay (well okay...we haven't really done it before either, except thought about doing it...) and we're beginning to get back into the anime world again. Has there been new series that we should check out? Leave a comment below! :)

Ei otettu paljoa kuvia, mutta rakastuttiin näihin Newt ja Credence- cossaajiin! Jos tunnistit itsesi/heidät niin kommentoi ja laitetaan nimet tähän!


Sunnuntaina vietettiin Äitienpäivää Sarin siskon luona ja sieltä meillä ei olekaan kuvia. Mutta videolla löytyy vähän materiaalia, muunmuassa Sarin siskonpojan hauska letkautus meidän videokamerasta :D Käykää kurkkimassa videota Youtuben puolella ja tilaamassa meidän kanava jos kiinnostaa, koitetaan saada sinne lähiaikoina yhä enemmän materiaalia ;)

Hyvää viikkoa kaikille!

Sunday was Mother's Day and we spent it at Sari's sisters place with her family. We didn't take photos there but there's some material on the video!

Have a good week everybody!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti